Тотенхем одбио понуду Бајерна од 70 милиона евра за Харија Кејна

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 15:31

Тотенхем одбио понуду Бајерна од 70 милиона евра за Харија Кејна

Фудбалски клуб Тотенхем одбио је прву понуду Бајерна од 70 милиона са бонусима за капитена лондонског клуба и енглеске репрезентације Харија Кејна, преносе немачки медији. Фото: ТанјугAP Photo/Jon Super Међутим, руководство Тотенхема је отворено за наставак преговора и очекује да челници >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Бајерна пошаљу нову, побољшану понуду, пошто Кејн има уговор са лондонским клубом до јуна наредне године. Немачки медији тврде да би Бајерн у наредних неколико дана требало да Тотенхему понуди око 80 милиона евра за капитена енглеске репрезентације.
Кејн је желео да настави каријеру у Манчестер јунајтеду, али председник Тотенхема Данијел Леви не жели да прода капитена клубовима из Премијер лиге.
Кејн је прошле сезоне одиграо 49 мечева и постигао је 32 гола за лондонски клуб у свим такмичењима.
Jurohups: Panter u Barsi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тотенхем одбио понуду Бајерна од 70 милиона евра за Харија Кејна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.