Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

7 uspješnih dama otkriva svoje vikend navike

Uspješne žene nikada ne pritišću pauzu ili stand by dugme, pa čak ni kada dođe kraj radne nedjelje

Umjesto toga, one i dalje ostaju aktivne, bude svoje stvaralačke ideje i energiju i obavezno prave precizan raspored obaveza kako bi povećale svoju produktivnost i efikasnost u narednim nedjeljama...

Iako vas ne savjetujemo da planirate apsolutno svaki minut svog vikenda, podsjećamo vas da bi trebalo da napravite okviran plan.

Sada je pravo vrijeme da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se posvetite porodici i prijateljima, uživate u vikend putovanjima, baš kao sljedeće uspješne dame...

Poznata dizajnerka i majka četvoro djece obožava da provodi svoje dragocjeno slobodno vrijeme s porodicom. Uspješne žene znaju koliko je važno odabrati prioritete u svom životu, a porodica je svakako jedna od najvažnijih stvari.

Ako pratite Viktorijin Instagram profil, znate koliko ova IT dama posvećuje vremena svojim najdražima. Fotografije njene kćerke Harper, na Njujorškoj nedelji mode i cjelokupne porodice na porodičnim putovanjima, potvrđuju kako Viki obožava da provodi vikende u krugu njenih najbližih.

Još jedna modna dizajnerka, Rebeka Minkof koristi vikende kako bi dodatno ažurirala svoj Instagram profil i predstavila što više ideja na ovoj društvenoj mreži. Sa preko 600.000 pratilaca, Rebeka ima priliku da nam pruži ekskluzivni uvid u svoj svijet, kreirajući fantastičan, interaktivan feed koji nam ujedno pruža sve informacije o njenim aktuelnim projektima i dostignućima. Rebeka nas uči da nijedan vikend ne bi trebalo da prođe bez aktuelnosti na društvenim mrežama.

Ona je prava kraljica vikend odmora, lude zabave i uživanja. Bilo da je na Havajima sa drugaricama ili se kolima vozi po pacifičkoj obali s najboljom drugaricom, manekenkom Karli Klos.

Tejlor apsolutno zna vrijednost svakog slobodnog vikenda. Zato, prema mišljenju popularne pjevačice, uvijek treba pronaći slobodno vrijeme i isplanirati neko zabavno putovanje.

Kreativni direktor i suosnivač "WhoWhatWear.Los Angeles." Ketrin Paver se svake nedjelje raduje svojim vikend ritualima koji se odnose na odmor i uživanje, druženje s prijateljima i vježbanje.

"Svake subote radim kardio trening, nakon toga se nalazim s prijateljem iz detinjstva, a nedjelja je dan za odmor", rekla je Ketrin.

Mišel Obama očigledno ima svoju misiju da inspiriše Amerikance da budu zdravi, i što je najbolje - ona ih navodi svojim ličnim primjerom. Ova dama, pored mnogobrojnih poslovnih dostignuća, stiže da se posveti svom tijelu.

Mišel vježba u teretani, u kojoj najčešće diže tegove, radi trening skakanja (plyometrics), preskače konopac i vježba uz pomoć medicinske lopte. Jako fizičko i psihičko zdravlje se postiže redovnom rutinom vježbanja, tako da bi bar vikendom trebalo odvojiti vrijeme za sport.

Šeril Sandberg je izvršni direktor tehnologije i operativni direktor Facebooka. Njena večernja rutina se odnosi na provjeravanje mejla i društvenih mreža. Nakon odgovaranja na bitne poruke, slijedi gašenje telefona kako ne bi ometao san.

Vikendima, Šeril obavezno isključuje sve telefone kako bi provela više vremena s porodicom. Ugledajte se na nju i u vašu vikend rutinu uvedite "digitalni detoks", bar na sat ili dva.

Kameron Dijaz obično nedjeljom priprema obroke.

"U mojoj kući, nedjeljom me možete pronaći u kuhinji kada pripremam hranu za narednih sedam dana", napisala je Kameron u svojoj knjizi "The Body Book" i dodala:

"Uvijek svojim prijateljima kažem da se ne mogu naći s njima u vrijeme ručka, i ako žele da se družimo, to je jedino moguće kod mene. Naravno, uvijek se trudim da ne zakazujem sastanke u to vrijeme, jer je nedjelja bitan dan za organizaciju obaveza."

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.