7 na N1: Sedmica prejakih reči

Izvor: N1 televizija, 29.Jul.2018, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

7 na N1: Sedmica prejakih reči

Sedmica na izmaku sa pravom bi mogla da ponese titulu "sedmica prejakih reči". Na prejake reči u politici smo navikli. Ove sedmice bilo ih je i tamo gde im mesto nije - u crkvi. Prejake su bile patrijarhove kritike crnogorskog režima i protine kritike Beograđana kojima su vrtić i dom zdravlja preči od crkve.

U političkoj komunikaciji sa Amerikancima ove sedmice bez prejakih reči, najviše zahvaljujući odluci predsednika Vilsona od pre 100 godina da podigne srpsku zastavu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << iznad Bele kuće.

U emisiji 7naN1 videćete kako se radovi na srpskim gradilištima svečano otvaraju dva puta, i zašto su te "svečanosti" prilika da v.d.direktora Puteva Srbije odgovara na "preteška" predsednikova pitanja.

Emisija 7naN1, u nedelju u 11h i 22.30h.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

7 na N1 (29.7.2018)

Izvor: N1 televizija, 29.Jul.2018

Sedmica na izmaku sa pravom bi mogla da ponese titulu "sedmica prejakih reči". Na prejake reči u politici smo navikli. Ove sedmice bilo ih je i tamo gde im mesto nije - u crkvi. Prejake su bile patrijarhove kritike crnogorskog režima i protine kritike Beograđana kojima su vrtić i dom zdravlja preči...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.