Британске плате у трећем кварталу порасле за 7,7 одсто, реално за 1,3 одсто

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Nov.2023, 09:47

Британске плате у трећем кварталу порасле за 7,7 одсто, реално за 1,3 одсто

Плате у Великој Британији су у трећем кварталу, од јула до септембра, номинално порасле за 7,7 одсто међугодишње, а реално за 1,3 одсто, саопштила је данас британска Канцеларија за националну статистику – ОНС. Фото: Unsplash/sabrinamazzeo Раст је спорији него у претходна два квартала када >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су британске плате номинално скочиле за рекордних 7,9 одсто у односу на исти период прошле године, наводи се на веб страници ОНС.
Плате у приватном сектору су у трећем кварталу порасле за 7,8 одсто у односу на исти квартал лане, а плате у јавном сектору за 7,3 одсто.
Ако у ову рачуницу укључимо и бонусе, плате у Великој Британији су од јула до септембра номинално порасле за 7,9 одсто међугодишње. Незапосленост у Великој Британији у трећем кварталу је износила 4,2 одсто, исто као у претходном кварталу и у складу са очекивањима тржишта, преноси Танјуг.
Zarade službenika od 36.718 do 146.085 dinara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Британске плате у трећем кварталу порасле за 7,7 одсто, реално за 1,3 одсто се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.