Бајден ће 7. марта одржати говор о стању нације

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jan.2024, 09:42

Бајден ће 7. марта одржати говор о стању нације

Амерички председник Џозеф Бајден саопштио је да ће годишњи говор о стању нације одржати 7. марта. FOTO: AP Photo/Evan Vucci Он је на друштвеној мрежи X реаговао на позив председавајућег Представничког дома, републиканца Мајка Џонсона, да одржи говор тог дана, рекавши да се радује томе, преноси >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Си-Ен-Ен.
Говор о стању нације је традиционално обраћање које председнику САД даје прилику да истакне своје приоритете и план за нову годину.
Очекује се да ће Бајден позвати републиканце и демократе да реагују на проблеме око којих сматра да би требало да буду у стању да се договоре – решавање кризе са фентанилом, повећање помоћи ветеранима, решавање проблема менталног здравља, проширење заштите приватности података и тражење лека за рак, наводи Си-Ен-Ен.
Tramp na skupu u Ajovi kritikovao Bajdena, ali i Hejli

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бајден ће 7. марта одржати говор о стању нације се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.