Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Dec.2023, 14:00

Даме са стилом имају ових 7 навика

Жена увек може изгледати фантастично, било да има доста новца или не. Бренд одеће такође није битан, јер и особа са таквим стварима у свом стајлингу може изгледати потпуно супротно од жељеног ефекта. Фото: Pexels/Andrea Piacquadio Ако желите покушати да изградите свој стил без много муке, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << погледајте какве навике имају оне особе које у било којој одећи изгледају савршено:
1. Не купују ствари које им се пласирају у магазинима Нити копирају стил жена које виде на интернету и стреет стyле блоговима. Иако је једноставно прегледати галерије на Пинтересту или другим сајтовима у потрази за стилом, не мора значити да је добра идеја обући се потпуно исто као нека друга особа. Са друге стране, треба да знате да многи брендови познатим стреет стyле дамама које можемо видети на свакој Недељи моде поклањају одећу како би их жене, које их помно прате купиле те исте ствари.
Погледајте у различитим радњама одећу која ће вам се свидети, а коју ћете моћи да комбинујете уз многобројне одевне комаде које већ имате у свом гардероберу.
2. Не плаше се ниједне радње – у свакој ће пронаћи оно што им треба Оне улазе у сваку радњу, било да се у њој продаје скупа, јефтина, елегантна или спортска одећа. Она у свакој може пронаћи тачно шта јој треба, без много губљења времена.
3. Знају да се обуку према сопственом стилу Сигурно знате једну особу којој се често дешава да је питају за одевни комад који је купила одавно. Да, можда тај комад изгледа одлично, али је суштина у начину на који је стилизована.
4. Увек изгледају другачије од других Када све девојке носе штикле, она ће носити патике, фармерке или комбинезон када друге буду носиле хаљине и тако даље. Неке мале ствари ће их увек чинити другачијим од осталих, а самим тим и стилизованијим.
5. Схватају да их брендови не чине „кул“ Можда звучи као клише, али многе стилизоване жене које изгледају увек одлично знају да им за то нису потребне ксупе ташне, мајице или хаљине. Оне ће изгледати одлично и у избледелој сивој мајици и фармеркама, само јер су пуне самопоуздања и није брига шта други мисле.
6. Нису робови моде Жене са стилом имају своју причу коју прате и не занимају их трендови који долазе и одлазе. Рачунају на безвремене комаде које већ имају и које само допуњују с времена на време.
7. Не облаче се да би их неко други сматрао модерним Оне се облаче ради себе и свог личног задовољства. Пре Недеља моде, блогова и осталих извора који намећу трендове, оне воле оно што јесу и свој јединствени стил.
Ako vam se kosa često masti nemojte nikada ove stvari da radite

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Даме са стилом имају ових 7 навика се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.