7 трикова да останете лепи и неговани током лета

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Jul.2023, 11:30

7 трикова да останете лепи и неговани током лета

Без обзира да ли планирате дане на плажи, излете у природи или да једноставно уживате у времену проведеном напољу, следећих седам трикова помоћи ће вам да останете лепи и неговани током целе летње сезоне. Фото: Freepik Носите крему за сунчање Крема за сунчање штити вашу кожу од штетних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << УВА и УВБ зрака и спречава вас да добијете опекотине од сунца. Имајте на уму да већи СПФ не значи да ће вам пружити већу заштиту. Изаберите адекватну крему та ваш тен и нанесите је 15-30 минута пре излагања сунцу.
Влажите и хидрирајте своје тело Током летњих месеци, ваша кожа може брзо да се исуши. Редовно пијте довољно воде како бисте одржали хидратацију тела. Такође, нанесите хидратантну крему на тело након туширања како бисте задржали влагу у кожи. Када је ваша кожа хидрирана, то ће умањити могућу нелагодност потенцијалне опекотине од сунца.
Заштитите своје усне Нежно и осетљиво ткиво наших усана може се лако оштетити штетним УВА и УВБ зрацима који изазивају сушење. Изаберите балзам за усне са СПФ компонентом.
Не заборавите на скалп Ваша коса може да пружи хлад вашем скалпу, али не и довољну заштиту. Изаберите спреј за заштиту од сунца и прскајте по линији косе. Спреј је идеалан за ово, јер ваше скалп лакше апсорбује течну формулу.
Здраво се храните Исхрана игра важну улогу у одржавању здраве коже. Током лета, конзумирајте воће попут диње и лубенице, које су богате водом и помоц́и ће у хидрирању организма. Такође, уврстите у исхрану намирнице богате витаминима Ц и Е, јер они могу помоћи у смањењу могуц́ности опекотина од сунца.
Очистите кожу Редовно чистите кожу како бисте уклонили мртве ћелије и подстакли регенерацију коже. Пилинг је добар начин да се састружу мртве ћелије и открије здравија и блиставија кожа. Изаберите нежан и природан пилинг производ који ће одржати вашу кожу глатком и освеженом.
Заштита коже од сунца и правилна нега су кључни током летњих месеци. Примените ове савете и трикове како бисте одржали своју кожу здравом, хидрираном и заштићеном од штетних сунчевих зрака. Уживајте у лету, али не заборавите на важност бриге о кожи!
Efektne zamene za kafu koje povećavaju nivo energije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак 7 трикова да останете лепи и неговани током лета се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.