7 малих трикова да ваш дом лепо мирише

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jul.2023, 11:35

7 малих трикова да ваш дом лепо мирише

Иако многи људи купују освеживаче ваздуха, постоји неколико скромних и више природних начина да ваш дом мирише сјајно. Фото: Pexels/Joshua Miranda Неке од ових начина је брзо и лако применити, а други су више изненађење, али они заиста раде. Видећете и сами, ваш дом ће у само неколико потеза >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << постати најмириснија оаза мира и спокоја у којој ћете настојати да проведете сваки секунд слободног времена.
Следите ове савете и трикове да одржите свој дом миришљавим сваког дана.
Листови омекшивача Један од најбољих трикова које можете користити како би ваш дом мирисао добро је да се определите за миришљаве листове. Само их угурајте на различитим местима у вашој кући и они ће ослободити своју сјајну арому. Можете их ставити испод покривача на кревету, у фиокама или испод кауча. Свако ко вас посећује ће осетити овај свеж мирис, али они неће знати одакле овај диван мирис долази.
Држите ваш дом чистим Када покушавате да ваш дом мирише лепо, главна ствар коју треба запамтити је да све буде чисто. Иако звучи очигледно, многи пропуштају ово.
Сигурано да сви желе да дом буде здраво место за њихову породицу, тако да је од виталног значаја чишћење куће на редовној основи. Главне области које могу да изазову лоше мирис у вашој кући су купатило и кухиња, обратите пажњу на та подручја и очистите их сваког другог дана, или сваки дан ако вам распоред то дозвољава.
Отворите прозоре Можда ово звучи врло једноставно, али ми често заборавимо на то и одлучимо се за освеживаче просторија. Свака кућа треба да буде добро излуфтирана најмање једном дневно. Ако не пустите да свеж ваздух уђе у ваш дом, можете добити устајали мирис. Осим тога, свеж ваздух може побољшати ваш сан.
Детерџент за веш Бирајте детерџенте за веш који миришу лепо. Мирис лаванде или ђурђевка ће дуго остати на вашем вешу, а опојни мирис ће се осећати у вашем дому. Пронађите детерџент за веш који ће имати дуготрајан мирис.
Бакин колач Овај савет није лак за многе, али ако сте велики љубитељ кувања, можете лако учинити да ваш дом мирише сјајно. Уосталом, ко не воли мирис свеже печених колача? Не само да ће бакин колач учинити да ваш дом мирише сјајно, на ванилу и цимет, већ вам даје прилику да уживате у укусној домаћој посластици.
Тајни освеживач ваздуха Искористите освеживач за аутомобиле. Миришљаве јелкице, миришљаве свећице и ароматична уља можете ставити у ормар или поред канти за смеће.
Цвеће Свеже цвеће је један од најбољих начина да задржите своју кућу мирисном и свежом. Можете да ставите вазу са вашим омиљеним цвећем у спаваћој соби, дневном боравку или кухињи. Нема потребе да купујете освеживаче. Куповина свежег цвећа сваког дана може утицати на ваш буџет. Предлажемо да купите цвеће најмање једном недељно, поготово ако знате да ће вас неко посетити.
Kako možete da koristite kreme za sunčanje u domaćinstvu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак 7 малих трикова да ваш дом лепо мирише се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.