Јапанска влада: Зеленски онлајн на самиту Г7 у Хорошими

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 17:30

Јапанска влада: Зеленски онлајн на самиту Г7 у Хорошими

Председник Украјине Володимир Зеленски учествоваће онлајн у недељу на самиту Групе седам (Г7) у Хирошими, саопштила је данас јапанска влада, након спекулација да би он могао лично да присуствује састанку. Фото: Танјуг/AP/Efrem Lukatsky Када је јапански премијер Фумио Кишида изненадно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << отпутовао у Кијев 21. марта на разговоре са Зеленским, рекао је да је позвао украјинског лидера да учествује на тродневном самиту онлајн, пренео је Кјодо.
Самит лидера Групе седам (Г7) биће одржан у Хирошими од сутра до 21. маја и биће посвећен широком спектру тема везаних за климатске промене и безбедност хране, као и пооштравању санкција Русији, пренео је Ројтерс.
Zaharova: Potez Češke o uvođenju plaćanja zakupa nezakonit

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јапанска влада: Зеленски онлајн на самиту Г7 у Хорошими се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.