Митровићу за нови гол у Премијер лиги било потребно само 7 минута на терену (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Maj.2023, 18:17

Митровићу за нови гол у Премијер лиги било потребно само 7 минута на терену (ВИДЕО)

Српски фудбалер, Александар Митровић, се након осам утакмица суспензије вратио на терен и то на велика врата! Нападач Фулама је свега седам минута по уласку у игру затресао мрежу Саутемптона и тако поставио коначан резултат – 2:0 (0:0). Фото: Танјуг/Adam Davy/PA via AP Овај пораз био је дефинитивна >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << потврда да ће „Свеци“ наредне сезоне играти у Чемпионшипу.
Фуламов капитен је без званичних утакмица био чак 54 дана због инцидента са судијом Крисом Каваном на мечу ФА купа против Манчестер јунајтеда 19. марта.
Митровић је у 65. минуту заменио Карлоса Винисијуса, а у 72. се уписао у стрелце. Хари Вилсон је пробио по десном боку и послао центаршут пред гол домаћина, одакле је српски центарфор реаговао у свом стилу и главом сместио лопту у мрежу.

Први погодак био је дело Карлоса Винисијуса на асистенцију Харисона Рида у 48. минуту меча.
Navijačke grupe u Novom Sadu: Svi znaju za Firmu i Koridu, a koje novosadske klubove podržavaju „Kojoti“ i „Aveti“?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Митровићу за нови гол у Премијер лиги било потребно само 7 минута на терену (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.