Концерт Звонка Богдана, 7. маја у Српском народном позоришту

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Maj.2023, 07:56

Концерт Звонка Богдана, 7. маја у Српском народном позоришту

Звонко Богдан ће у недељу 7. маја, наступити на великој сцени Српског народног позоришта у пратњи својих тамбураша са почетком у 20:00 часова. Фото: PrtSc/new.gigstix.com Квалитет Богданових ауторских песама најбоље показује чињеница да их данас многи доживљавају као изворне народне песме >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << – „Еј салаши на северу Бачке“, „Говори се да ме вараш“, „Већ одавно спремам свог мркова“, „Не могу се тачно сетит лета“, „Прошле су многе љубави“, „Живот тече у лаганом ритму“… и наравно „Не вреди плакати“.
Звонко је снимио и класике тамбурашке музике као што су „На те мислим“, „Осам тамбураша с’ Петроварадина“, „Сеоска сам лола“…
Улазнице можете купити на свим продајним местима „Gigstixa“ као и онлајн.
Najveća zvezda ruske narodne muzike dolazi u Novi Sad, a evo i kada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Концерт Звонка Богдана, 7. маја у Српском народном позоришту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.