Шумадијски сајам пољопривреде од 7. до 10. септембра у Крагујевцу

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Avg.2023, 18:31

Шумадијски сајам пољопривреде од 7. до 10. септембра у Крагујевцу

Шумадијски сајам пољопривреде, који ће традиционално окупити бројне излагаче из ове области, одржаће се од 7. до 10. септембра у Крагујевцу. Фото: Градске инфо Како најављују организатори посетиоце очекују излагачи као што су реномирани произвођачи и дистрибутери пољопривредне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << механизације, вештачких ђубрива, семена и осталог из области пољопривреде, објављено је на сајту Шумадија сајма.
Предвиђени су и бројни стручни скупови, семинари, трибине и предавања о најновијим технолошким достигнућима у области аграра као и изложбе крава сименталске расе, приплодних оваца, коња, паса и ситних животиња.
Шумадијски сајам пољопривреде одржава се већ 19 година, а ове године под покровитељством Скупштине града Крагујевца.
Najskuplji sir na svetu proizvodi se u Srbiji, na samo sat vremena od Novog Sada (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шумадијски сајам пољопривреде од 7. до 10. септембра у Крагујевцу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.