Кадиров: У зони СВО налази се преко 7.000 чеченских бораца

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jul.2023, 12:20

Кадиров: У зони СВО налази се преко 7.000 чеченских бораца

Више од 7.000 чеченских бораца налази се у зони специјалне операције, саопштио је данас председник Чеченије Рамзан Кадиров. Фото: Танјуг/Mikhail Metzel, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP, File „Од почетка специјалне операције, више од 28.000 бораца је послато из Чеченске Републике у зону борбених дејстава, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << укључујући више од 13.000 добровољаца. Тренутно је тамо више од 7.000 бораца“, написао је Кадиров на друштвеној мрежи ВКонтакте, преносе Риа новости.
Он је напоменуо да су чеченске јединице укључене дуж целе линије фронта. „Бахмутски и Ореховски правци сматрају се најтежим областима, где непријатељ редовно покушава да пробије линију одбране. Ово је рекао начелник штаба Магомед Даудов на састанку са члановима регионалног оперативног штаба за спровођење НМД-а и представницима агенције за спровођење закона“, додао је Кадиров.
Bajden naložio SAD da podele dokaze o ruskim ratnim zločinima sa sudom u Hagu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кадиров: У зони СВО налази се преко 7.000 чеченских бораца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.