Волт Дизни у другом таласу отпустиће 7.000 радника

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 07:15

Волт Дизни у другом таласу отпустиће 7.000 радника

Компанија Волт Дизни објавила је да ће у другом таласу отпустити још 7.000 радних запослених, како би уштедели трошкове од 5,5 милијарди долара. FOTO: Pixabay/HenningE Очекује се да ће компанија отпустити неколико хиљада запослених све до четвртка, преноси Ројтерс.
Планирано смањење >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << радних места биће у свим пословним сегментима компаније, укључујући Дизни Ентертејмент, ЕСПМ и компанију Дизнијеви паркови, али се не очекује да ће утицати на раднике који раде на дневницу у парковима и одмаралиштима.
Компанија Дизни је најавила свој план отпуштања у фебруару, са циљем да створи што ефикаснији приступ свом пословању.
Najviše trgovano akcijama NIS-a, oba indeksa su u porastu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Волт Дизни у другом таласу отпустиће 7.000 радника се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.