Параф на финансирање завршетка градње основне школе у Чуругу – инвестиција вредна 670 милиона динара

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jul.2023, 19:11

Параф на финансирање завршетка градње основне школе у Чуругу – инвестиција вредна 670 милиона динара

Директор Управе за капитална улагања АП Војводине Милош Малетић и председник општине Жабаљ Урош Радановић потписали су јуче уговор о додели средстава за финансирање пројекта „Завршетак изградње основне школе са фискултурном салом у Чуругу“. Фото: Pixabay/weisanjiang Управа за капитална >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << улагања АП Војводине за ову намену издвојиће 600 милиона динара, док ће Општина Жабаљ уложити 70 милиона динара.
Директор Управе за капитална улагања Милош Малетић истакао је да је у питању двогодишње финансирање и да је било неопходно преправити пројекат.
Председник општине Жабаљ Урош Радановић казао је да је ово велики дан за целу општину, пре свега за Чуруг.
„Желео бих да се захвалим председнику Покрајинске владе господину Мировићу, као и господину Малетићу, који су имали разумевања за овај наш проблем, који је вишедеценијски. Градња фискултурне сале са школом је почета давне 1996. Имала је две фазе радова, а друга фаза је била 2008. и од тада ништа није урађено. Завршетком овог пројекта сви становници општине добиће модерну спортску халу и још један објекат школе, за који имамо планове да уведемо истурено одељење жабаљске средње школе, како би и Чуруг добио средњу школу“, рекао је председник жабаљске општине, пренео је сајт Управе.
Fantastičan rezultat srpskih đaka na takmičenjima iz prirodnih nauka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Параф на финансирање завршетка градње основне школе у Чуругу – инвестиција вредна 670 милиона динара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.