Америчка казина зарадила 66,5 милијарди долара у 2023.

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2024, 09:43

Америчка казина зарадила 66,5 милијарди долара у 2023.

Америчка комерцијална казина зарадила су 66,5 милијарди долара у 2023, што је најбоља година у тој индустрији икада, објавила је данас национална трговинска асоцијација. Фото: Unsplash/kaysha Америчко удружење за игре на срећу саопштило је да је укупан износ био 10 одсто већи него 2022, која >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је такође била рекордна година, пренео је АП.
Када буду објављени подаци о приходима од казина у власништву племена касније ове године, очекује се да ће укупна добит од коцке у 2023. донети близу 110 милијарди долара америчким казинима, наводи АП.
„Од традиционалног казина до онлајн коцкања, потражња одраслих Американаца за оваквим играма била је већа него икада”, рекао је председник удружења Бил Милер. Он је истакао да је почетком прошле године, инфлација била висока, али како је време одмицало, „почела је да се смањује, а потрошачи су кренули да троше” и резултат је рекордна година за индустрију игара на срећу.
АП наводи да су слот машине донеле 35,51 милијарду долара у 2023. години, што је повећање од 3,8 одсто у односу на 2022, док су стоне игре зарадиле 10,31 милијарду долара и донеле повећање од 3,5 одсто. Спортско клађење је остварило приход од 10,92 милијарде долара, што је пораст од 44,5 одсто, преноси Танјуг.
Lažni poziv građanima da investiraju u „Gasprom”

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Америчка казина зарадила 66,5 милијарди долара у 2023. се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.