Ђедовић: Објављен позив за нови програм за енергетску санацију-субвенције до 65%

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jun.2023, 10:52

Ђедовић: Објављен позив за нови програм за енергетску санацију-субвенције до 65%

Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић изјавила је да је то министарство данас објавило јавни позив за јединице локалне самоуправе и градске општине у оквиру новог програма за енергетску санацију породичних кућа и станова. Фото: Танјуг/МРЕ/Зоран Петровић Како >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је рекла Танјугу, новина је да ће јавни позив бити отворен током целе године како би грађани у сваком тренутку могли да се пријаве.
„Омогућено је да сви грађани који се определе за више мера енергетске ефикасности у својим домаћинствима могу кроз субвенције да покрију и до 65 одсто трошкова инвестиције“, рекла је Ђедовићева.
IFO: U maju opalo raspoloženje u nemačkoj hemijskoj undustriji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђедовић: Објављен позив за нови програм за енергетску санацију-субвенције до 65% се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.