Фудбалски савез Камеруна суспендовао 62 фудбалера због лажирања година

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Mar.2024, 14:17

Фудбалски савез Камеруна суспендовао 62 фудбалера због лажирања година

Фудбалски савез Камеруна (ФСК) суспендовао је данас 62 играча због лажирања година, саопштено је на званичном сајту. Фото: Танјуг/AP Photo/Sunday Alamba ФСК је саопштио да је међу суспендованим играчима и Вилфрид Натан Дуала, који је био део репрезентације Камеруна на Афричком купу нација >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који је завршен прошлог месеца.
Дуала тврди да има 17 година, али постоји оправдана сумња да је лажирао године, као и остали суспендовани фудбалери. Фото: Танјуг/AP Photo/Sunday Alamba Како је саопштено, сва 62 играча су чланови камерунских клубова и неће имати право играња у плеј-офу домаћег шампионата, али се не прецизира да ли ће моћи да играју после тога.
Највише играча са лажираним годинама, чак 13, има клуб Јонг Спортс академи, а по седам имају Викторија Јунајтед и Ас Фортуна.
Promenjen termin odigravanja utakmice između fudbalera Partizana i Napretka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалски савез Камеруна суспендовао 62 фудбалера због лажирања година се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.