Анкета: За Трампа 61 одсто републиканаца, за Десантиса 23 одсто

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jun.2023, 19:21

Анкета: За Трампа 61 одсто републиканаца, за Десантиса 23 одсто

Бивши председник САД Доналд Трамп тренутно има подршку 61 одсто републиканских гласача, наспрам Рона Десантиса, главног ривала странке за председничке изборе 2024. године, који има 23 одсто гласова, показала је анкета „Си-Би-Си њуза“ и „ЏојГов“ истраживачке агенције. Фото: Танјуг/AP/Mary >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Altaffer Сенатор Јужне Каролине Тим Скот и бивши потпредседник Мајк Пенс добили су по четири одсто гласова, док кандидаткиња Ники Хејли има три одсто поверења републиканских гласача, наводи лист „Хил“.
На питање републиканским гласачима, шта би се десило да Трамп буде осуђен пред савезним судом, 80 одсто је рекло да би требало да свакако буде председник.
У анкети је учествовало 1.798 људи, у периоду између 9. и 10. јуна, након што је обелодањено да је подигнута савезна оптужница.
Трамп се суочава са 37 тачака оптужнице, укључујући и недозвољено задржавање поверљивих докумената и завера да се опструише правда, након што је напустио Белу кућу, судећи према документима савезног суда објављеним у петак.
Konašenkov: Ukrajinska vojska izgubila 50 vojnika i tri tenka Leopard

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Анкета: За Трампа 61 одсто републиканаца, за Десантиса 23 одсто се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.