Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 18:51

"600 META I TO JE TO" Izraelski obaveštajac objasnio scenario nuklearnog rata Rusije i SAD (VIDEO)

Ako dođe do nuklearnog rata, onda će udarac trpeti SAD.

Bivši izraelski obaveštajac Jakov Kedmi objasnio je koje bi mere Rusija preduzela u slučaju nuklearnog rata. Kedmi je objasnio da ako izbije nuklearni rat, onda je pre svega neophodno da Rusija uništi sposobnost neprijatelja da izvrši strateški udar.

#Nuclear?This was explained by the expert of the intelligence "#Nativ",Jakob #Kedmi. “If it's a war,the first thing that needs to be destroyed is the >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << enemy's ability to carry out a strategic strike.#Russia:first strike will be vs #US regardless of where and how hostilities begin pic.twitter.com/cLbPX6elQ3

— Donato Yaakov Secchi (@doyaksec) April 4, 2023

- Koliko takvih strateških ciljeva ima u Americi? 600 meta i to je to. Od toga, 500 treba uništiti nuklearnim oružjem, ostalo može i konvencionalnim – rekao je on.

U takvom scenariju, 480 raketnih lokacija bi moralo biti neutralisano, brodovi iz Ohaja bi morali da budu potopljeni pre nego što lansiraju rakete, a bombarderi bi mogli da se unište kasnije, rezimirao je Kedmi za Carigrad TV.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.