ДИС се укључио у пројекат пензионерске картице, 600.000 пријава за картицу

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 14:47

ДИС се укључио у пројекат пензионерске картице, 600.000 пријава за картицу

Споразумом који је данас потписан између Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО) и ДИС-а, ова компанија се укључила у пројекат пензионерске картице која пензионерима омогућава попусте при плаћању роба и услуга. Фото: Танјуг/Зоран Жестић Споразум су, како >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је објављено на сајту Фонда ПИО, потписали директор Фонда Реља Огњеновић и генерални директор ДИС-а Иван Шулеић који је изјавио да је ова компанија одлучила да подржи пројекат нове пензионерске картице и тако омогући пензионерима да добију посебне погодности у ДИС маркетима.
„Желимо да тако утичемо на побољшање квалитета њиховог живота. Све попусте које будемо давали објавићемо до 15. септембра. За почетак ће то бити стандардни попусти уз картицу али припремићемо и посебне персонализоване акције са акцентом на артикле које пензионери највише користе и посебно, само за ову картицу, омогућићемо да имају најнижу цену“, рекао је он.
Директор Фонда ПИО Реља Огњеновић истакао је да се Фонд труди да се што више друштвено одговорних компанија прикључи и подржи акцију намењену пензионерима. „Желимо да оправдамо поверење наших пензионера и 600.000 њих колико се до сада пријавило“, рекао је Огњеновић и позвао и остале друштвено одговорне компаније да се прикључе овој акцији и подрже пензионерску картицу.
Vučić: Napravili smo zdravu državu, do kraja godine veliko povećanje penzija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ДИС се укључио у пројекат пензионерске картице, 600.000 пријава за картицу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.