На границама путничка возила чекају до 60 минута, теретњаци до два сата

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Avg.2023, 18:36

На границама путничка возила чекају до 60 минута, теретњаци до два сата

На више деоница ауто-путева и магистралних путева у току су радови на редовном одржавању и уређењу зеленог појаса, саоптено је данас из АМСС. фото: Градске инфо Наиласком на ова места возачи морају прилагодити брзину и начин вожње привременој саобраћајној сигнализацији уз >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << посебну опрезност на раднике у овим зонама, додају из АМСС.
Према последњим информацијама добијеним од ЈП “ Путеви Србије“ на наплатним станицама на ауто-путевима у Србији нема задржавања возила.
Према информацијама Управе граничне полиције од 17.30, задржавања на путничким терминалима (ПМВ) граничних прелаза: ГП Хоргош ПМВ – излаз – 60 минута;
ГП Хоргош 2, ПМВ – излаз – 60 минута;
ГП Градина, ПМВ – улаз – 60 минута;
Задржавања на теретним терминалима (ТМВ): ГП Хоргош, ТМВ – излаз – 120 минута;
ГП Келебија ТМВ -излаз – 120 минута;
ГП Сремска Рача, ТМВ – излаз – 120 минута.
На осталим ГП нема задржавања за све категорије возила.
Продужено је радно време ГП Бачки Виногради до 3. септемба, понедељак-четвртак ради од 07-19.00 часова, а петак, субота и недеља 07-22.00.
Продужено је радно време ГП Бајмок до 10. септембра, понедељак-четвртак од 07-19.00 часова, а петак, субота и недеља 07-24.00.
Svetski mediji prenose o Srbiji kao domaćinu „EXPO 2027“ – „Najodrživiji „EXPO“ u istoriji biće u Beogradu“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На границама путничка возила чекају до 60 минута, теретњаци до два сата се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.