Челници Њукасла нуде 60 милиона евра Интеру за Барелу

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 10:37

Челници Њукасла нуде 60 милиона евра Интеру за Барелу

Фудбалски клуб Њукасл заинтересован је за фудбалера Интера и италијанског репрезентативца Николу Барелу, преноси британски Телеграф. Фото: Танјуг/Simone Spada/LaPresse via AP Италијански репрезентативац је према проценама стручњака један од најбољих везних фудбалера у Европи, а ове сезоне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са Интером је стигао до финала Лиге шампиона где је милански клуб поражен од Манчестер ситија (0:1).
Британски медији истичу да руководство Њукасла сматра да ће челници Интера да прихвате понуду од 60 милиона за Барелу, а менаџер енглеског клуба Еди Хау тврди да би се италијански фудбалер одлично уклопио у тим.
Барела је пре Интера играо за Каљари и Комо, а има уговор са миланским клубом до јуна 2026. године. Трансфермаркт тврди да Барела вреди око 70 милиона евра, а ове сезоне одиграо је 52 меча и постигао је девет голова за Интер у свим такмичењима. Он је прошао све омладинске селекције Италије, а за први тим „азура“ осам пута се уписао у листу стрелаца на 43 утакмице.
Њукасл је освојио четврто место у Премијер лиги и наредне сезоне ће играти у Лиги шампиона.
Jokić: Košarka nije glavna stvar u mom životu, već nešto u čemu sam dobar

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Челници Њукасла нуде 60 милиона евра Интеру за Барелу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.