Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 14:01

6 корака до порцеланског тена: Ова нега даје беспрекоран изглед и лице без бора и бубиљица

Нега лица по узору на Кинескиње, уз мало дисциплине, даје диван беспрекоран тен и одржава тонус коже, а све кораке можете да спроводите саме код куће. А да функционише, потврдила је и позната кинеска глумица Џанг Цији, која се придржава ове рутине. Фото: Pexels/Andrea Piacquadio Масажа за >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тонус мишића Масажа и акупресура користе се и у бјути ритуалима баш као и у физикалним. Кинези су познати по томе колико су масажу подигли на виши степен, а заиста је ефикасна. Традиционална кинеска масажа туина има терапеутско дејство, стимулише акупресурне тачке на лицу, што тонира мишиће и смањује појаву финих бора.
Ролер од жада против отока Ролер од жада популаран је и код нас и није проблем да га нађете у продавницама. Њиме се масирају лице и врат нежним покретима, а основна намена му је подстицање циркулације и смањење отока.
Гуа ша за обликовање контура Лице се масира камењем или алатом који се зове гуа ша, а служи за освежавање лица. Како му је облик прилагођен лицу док га повлачие дуж линија лица стимулишете циркулацију, смањујете отоке и обликујете контуре лица.
Пиринчана вода као тоник Волимо ефектне, а приступачне трикове. Један од њих је испирање лица пиринчаном водом. Текстура му је млечна, а може да се користи и за испирање лица као тоник или као средство за чишћење. Пиринчана вода се спрема тако што добро опран пиринач скувате у води у односу један део пиринча и три дела воде и кувате око пола сата. Затим добро процедите и користите кад се охлади. Богата је скробом, витаминима и антиоксидансима.
Бисерни пудер за ревитализацију Све што подстиче производњу колагена је пожељно, поготово кад је на природној бази попут бисерног пудера, који садржи аминокиселине и минерале. Ревитализује кожу, а како је фине текстуре, лако се упија.
Уље камелије као антиејџ Уље камелије може да се назове и еликсир младости. Комедогено је, садржи витамине А, Б, Ц, Е, антиоксидансе, те лепо храни кожу помажујући јој да остане млада дуго времена. Богато је скваланом, па је одлично и за негу масне и мешовите коже, а због високог процента олеинске киселине прија сувој кожи. Добро се упија, штити кожу од спољних утицаја, смањује процес старења коже. Оставља кожу нежном без масног осећаја. Кинескиње га редовно користе.
Vi uživate, a bakterije se množe: Postoji pravilo koliko često treba menjati peškir

Преузмите андроид апликацију.
Чланак 6 корака до порцеланског тена: Ова нега даје беспрекоран изглед и лице без бора и бубиљица се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.