Шеф МИ6: Пригожин и Путин заједно пили чај, то је мистерија чак и за мене

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jul.2023, 14:26

Шеф МИ6: Пригожин и Путин заједно пили чај, то је мистерија чак и за мене

Шеф МИ6 Ричард Мур је рекао да шеф паравојне групе „Вагнер“ Јевгениј Пригожин ишао на чај ових дана са руским председником Владимиром Путином. Фото: Танјуг/AP Photo/Matt Dunham, File Шеф британске тајне обавештајне службе је рекао да је то занимљив развој догађаја, с обзиром да је Путин >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << претходно Пригожина описао као „издајника“, преноси Скај њуз.
„Ове ствари су мистерија чак и за мене. Пригожин је за време доручка био издајник, током вечере је помилован, а неколико дана касније је позван на чај“, рекао је Мур током догађаја који је организован у британској амбасади у Прагу.
Прошле недеље амерички председник Џо Бајден је рекао да је шеф „Вагнера“ можда у животној опасности због покушаја оружане побуне.
„Био бих опрезан шта једем. Обратио бих пажњу на јеловник“, изјавио је Бајден.
Italija: Gradonačelnica obalskog grada pozvala mulsimane da se ne kupaju u odeći

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шеф МИ6: Пригожин и Путин заједно пили чај, то је мистерија чак и за мене се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.