6.000 evra za informacije o dečaku

Izvor: B92, 24.Mar.2012, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

6.000 evra za informacije o dečaku

Niš -- Ni posle tri nedelje nema traga dečaku Marku Ristiću (11) iz Aleksinačkih Rudnika, koji je nestao 3. marta ispred zgrade u kojoj stanuje.

Markov otac Slađan Ristić ne gubi nadu da mu je sin živ, a donatori nude nagradu od 6.000 evra za informaciju o dečaku.

"Stručnjaci iz policije tvrde kako bismo već morali da ga nađemo da je mrtav. Ne gubim nadu da je živ i neću nikad prestati da ga tražim. Moguće je i da ga je neko oteo i da ga drži negde zatvorenog. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Naći ću ga, pa makar morao da ga tražim i izvan granica zemlje", kaže Ristić.

Otac nestalog dečaka istovremeno moli sve koji imaju neko saznanje da mu se jave, jer donatori nude 6.000 evra za informacije koje mogu dovesti do pronalaska dečaka.

Ristić zbog svoje skromne materijalne situacije više ne može lično da proverava dojave koje dobija, već o svemu obaveštava samo policiju.

"Živim od socijalne pomoći. Tražio sam Marka u više gradova, išao sam do Šida, ali nemam više ni dinara. Bukvalno nemam ni za hleb. A u autobus neće niko da me pusti bez karte. O svakoj dojavi javim policiji", kaže Ristić.

Kako saznaje „Blic", u Nišu postoji dečak romske nacionalnosti koji liči na Marka pa nije isključeno da su ljudi koji su dojavljivali da su videli Marka, zapravo, viđali ovog mališana.

Ristić moli sve građane da informacije koje mogu pomoći u potrazi za njegovim sinom jave policiji ili na njegov telefon 065/52-87-335.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.