Русија: Из Тел Авива у Москву стигло 6.000 људи од 9. октобра

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Okt.2023, 17:24

Русија: Из Тел Авива у Москву стигло 6.000 људи од 9. октобра

Руско министарство спољних послова саопштило је данас да је, од 9. октобра, у Русију из Израела дошло око 6.000 људи. Фото: Pixabay/PublicDomainPictures „Константно пратимо ситуацију око путовања авионом у региону. Прилике да се напусте Израел, Либан, Јордан и остале земље редовним авионским >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << линијама су и даље на снази. На тај начин је око 6.000 људи дошло је у Русију из Тел Авива од 9. октобра“, истиче руско министарство, пренео је ТАСС.
Москва је данас, такође, апеловала на своје грађане да се уздрже од путовања у Израел, Палестинске територије, Либан или Јордан.
„Наставићемо да радимо блиско са египатским и израелским властима да осигурамо излазак из Појаса Газе руским грађанима који су тражили помоћ у евакуацији“, истиче се у саопштењу, које преноси Ројтерс.
Kremlj: Neprihvatljivo Bajdenovo poređenje Putina sa Hamasom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Русија: Из Тел Авива у Москву стигло 6.000 људи од 9. октобра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.