Црвена звезда има прилику да изједначи клупски рекорд од 57 утакмица без пораза

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 13:22

Црвена звезда има прилику да изједначи клупски рекорд од 57 утакмица без пораза

Фудбалери Црвене звезде имају прилику да изједначе клупски рекорд по броју мечева без пораза у низу у првенству, ако сутра не изгубе од Чукаричког, преноси Спортски журнал. Фото: ФК Црвена звезда „Црвено-бели“ су имали серију од 57 утакмица од 14. октобра 2017. године до 20. априла >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 2019. године, док актулена серија траје од јесени 2021. године, после пораза у Сурдулици од Радника.
У првој серији на клупи је био Владан Милојевић, а низ је трајао од тријумфа над Мачвом у октобру 2017. године до гостовања Чукаричком на Бановом брду у пролеће 2019. године, кад је домаћин славио са 3:2.
Од пораза у Сурдулици 2021. године Црвена звезда је остварила 49 победа и седам ремија, што јој је донело преокрет у претходној шампионској трци и титулу у актуелној сезони.
„Црвено-бели“ су освојили шести пехар за првака државе у низу и до тог успеха имају прилику да дођу и без пораза.
Vojvodina u Novom Sadu igra sa Voždovcem, Crvena zvezda dočekuje Čukarički

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Црвена звезда има прилику да изједначи клупски рекорд од 57 утакмица без пораза се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.