Кошаркаши Бостона у финалу Истока, Тејтум рекордних 51 поен, „нестао“ МВП Ембид

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 09:02

Кошаркаши Бостона у финалу Истока, Тејтум рекордних 51 поен, „нестао“ МВП Ембид

Кошаркаши Бостона пласирали су се у финале плеј-офа Источне конференције НБА лиге, пошто су вечерас у мајсторици убедљиво савладали Филаделфију 112:88. Фото: Танјуг/AP Photo/Steven Senne

Ривал Бостону у финалу биће Мајами, који је раније елиминисао Њујорк резултатом 4:2 у полуфиналној >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << серији.

Најзаслужнији за тријумф Бостона био је Џејсон Тејтум, који је постигао 51 поен и оборио рекорд лиге када су мајсторице у питању.

Досадашњи рекордер био је Стеф Кари са 50 поена против Сакрамента.

Са друге стране потпуно је подбацио МВП лиге Џоел Ембид са само 15 поена и осам скокова.

У финалу Запада састаће се Денвер и ЛА Лејкерси.

https://gradskeinfo.rs/srpski-teniser-laslo-djere-protiv-norvezanina-kaspera-ruda-u-osmini-finala-rima-15-05-2023/
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Бостона у финалу Истока, Тејтум рекордних 51 поен, „нестао“ МВП Ембид се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.