500 mačaka spaseno od kineskih kuvara

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2012, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

500 mačaka spaseno od kineskih kuvara

Spasioci su uspeli da izbave više od 500 mačaka ukrcanih na kamion, koje su najverovatnije bile namenjene za jedan kineski restoran.

Mačke trebalo da završe na stolovima jednog kineskog restorana

 

Prestravljene mačke zatečene su u kavezima i vrećama. Na vrećamma su bili vrlo uski otvori kroz koje su mogle da promole njušku kako bi disale.

 

Kamion su u kineskom gradu Hsužou zaustavili policajci kojima se teret učinio sumnjivim. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Policija je saopštila da je vozač kamiona tvrdio da prevozi zečeve, ali su se policajci našli u šoku kada su proverili prikolicu, u kojoj su se nalazile stotine mačaka u kavezima i u vrećama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.