Пољска шаље додатних 500 припадника полиције на границу са Белорусијом

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 12:49

Пољска шаље додатних 500 припадника полиције на границу са Белорусијом

Пољска ће послати 500 припадника антитерористичке јединице полиције на своју границу са Белорусијом, саопштио је данас министар унутрашњих послова Мариуш Камински. Фото: Pixabay/Robfoto Пољска гранична стража је саопштила данас да је 187 људи покушало у суботу да илегално пређе у Пољску >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << из Белорусије, преноси АП.
„Због напете ситуације на граници са Белорусијом одлучили смо да појачамо наше снаге са 500 пољских припадника полицијске антитерористичке јединице. Они ће се придружити контингенту који чува нашу границу, а чине га 5.000 граничара и 2.000 војника“, објавио је на свом Твитер налогу Камински.
Zelenski: Evropski poslovi se više ne razmatraju bez Ukrajine

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пољска шаље додатних 500 припадника полиције на границу са Белорусијом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.