Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jan.2024, 14:53

Седам месеци је требало ђиласовцима да признају да су увећали број окупљених за 500%! (ВИДЕО)

Павле Грбовић, са листе „Србија против насиља“ изјавио да су имали у мају 50.000 људи, што је за 500 одсто мање него што је у том тренутку тврдио Срђан Миливојевић. Фото: PrtSc Након седам месеци припадници прозападне опозиције коју предводи тајкун Драган Ђилас признали су да су лагали >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << када је реч о броју људи на протестима који су настали лешинарењем над трагедијама које су се десиле у мају.
Павле Грбовић, са листе „Србија против насиља“ гостујући на тајкунској телевизији Н1 рекао је да су имали у мају 50.000 људи, што је за 500 одсто мање него што је у том тренутку тврдио Срђан Миливојевић, са исте листе.
7 MESECI JE TREBALO ĐILASOVCIMA DA PRIZNAJU DA SU UVEĆALI BROJ OKUPLJENIH ZA 500%!
03.01.2024. Voditeljka N1: Da, ali mi smo već imali velike proteste prošle godine kada je u jednom trenutku bilo 50.000 ljudi!
Pavle Grbović – Srbija protiv nasilja: Da, tad kad nas je bio 50.000… pic.twitter.com/1nCZVOCwFT
— Detektor laži (@LaziDetektor) January 4, 2024

На констатацију водитељке са Н1 која каже да је на протестима прошле године у једном тренутку било 50.000 људи, Грбовић је рекао:
– Да, тад кад нас је био 50.000 смо ипак добили неке уступке – рекао је Грбовић.
Међутим, његов коалициони колега Миливојевић 20. маја је очигледно лагао о бројкама у вези са истим протестима када је рекао:
– Било нас је јуче 300.000! Пазите неколико стотина хиљада људи! – тврдио је тада Миливојевић.
Biljana Stojković priznala: Hteli smo nasilno da zauzmemo Skupštinu grada! (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Седам месеци је требало ђиласовцима да признају да су увећали број окупљених за 500%! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.