Галан: Одговор Израела памтиће се наредних 50 година, Хамас ће зажалити

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Okt.2023, 19:08

Галан: Одговор Израела памтиће се наредних 50 година, Хамас ће зажалити

Министар одбране Израел Јоав Галан изјавио је данас да ће одговор Израела у Појасу Газе бити “памћен наредних 50 година“, и додао да ће палестински “Хамас зажалити што је покренуо нападе“.
“Правила рата су се променила. Цена коју ће појас Газе платити биће веома висока, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << што ће промеити стварност за генерације које долазе“, рекао је Галан током обиласка града Офакима на југу Израела, у који су борци Хамаса у суботу упали и узели Израелце за таоце, преноси “Тајмс оф Израел“.
Израелске одбрамбене снаге (ИДФ) објавила су имена још 13 од 57 војника који су убијени у борбама са Хамасом на југу Израела.
Више од 600 Израелаца убијено је, а више од 2.000 је рањено у нападима палестинске милитантне групе Хамас на Израел, а више од 100 је киднаповано.
Израел је у знак одмазде покренуо ваздушне нападе у којима је, према наводима палестинских званичника, убијено најмање 370 особа у Појасу Газе, а око 2.200 је рањено.
Barselona: Hiljade ljudi protestovalo protiv potencijalnog sporazuma o amnestiji

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Галан: Одговор Израела памтиће се наредних 50 година, Хамас ће зажалити се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.