Термометри у Багдаду данас показали 50 степени Целзијуса

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Avg.2023, 20:36

Термометри у Багдаду данас показали 50 степени Целзијуса

У Багдаду су термометри су данас показали 50 степени, док врућине у главном граду Ирака трају већ неколико дана. Фото: Unsplash/Jarosław Kwoczała Температуре у Багдаду, које су у јулу у просеку биле између 45 и 48 степени, данас су послеподне порасле до 50 степени, јавила је агенција Анадолија.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Ирачани се и даље жале на нестанак струје због великих температура, а у Багдаду се дневно може осигурати просечно три до пет сати националне електричне услуге.
Становници Багдада добијају електричну енергију из суседних генератора у замену за новац, а породице с ниским примањима не могу да користе ту услугу.
Ирачка метеоролошка управа објавила је да ће температуре до понедељка бити 50 степени и више.
Iran: Deblokirana sva iranska zamrznuta sredstva u Južnoj Koreji

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Термометри у Багдаду данас показали 50 степени Целзијуса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.