Izvor: Blic, 06.Dec.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 ZNAKOVA PO KOJIMA SE PREPOZNAJU LIDERI Evo šta je najbolje uraditi za svoje zaposlene kako bi dali SVE OD SEBE

Lidera nije lako prepoznati, a isto je toliko teško prepoznati šta i kako zapravo lider treba da radi. Pokazalo se kako su najbolji lideri oni koji vode služeći drugima, piše Marcel Schwantes, osnivač i glavni direktor razvoja ljudskih resursa u kompaniji Leadership From the Core, za magazin Inc. Prema njegovim rečima, lideri koji stoje na usluzi mogu se prepoznati po pet stvari:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ako želite da postanete LIDER, ovo su PET STVARI koje morate da znate!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2019

Evo šta je najbolje uraditi za svoje zaposlene kako bi dali sve od sebe...Lidera nije lako prepoznati, a isto je toliko teško prepoznati šta i kako zapravo lider treba da radi. Pokazalo se kako su najbolji lideri oni koji vode služeći drugima, piše Marsel Švantes, osnivač i glavni direktor razvoja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.