5 NAMERNICA ZA LEPU KOŽU: Hrana koja će vam izbrisati bore s lica

Izvor: Kurir, 26.Nov.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 NAMERNICA ZA LEPU KOŽU: Hrana koja će vam izbrisati bore s lica

Ako ste mislili da samo skupi preparati, kremice i maske za lice brišu bore, prevarili ste se. Ova hrana, pored toga što je ukusna, a i izgleda divno na zimskoj trpezi, veoma blagotvorno utiče na vašu kožu.

1. PIRE OD SLATKOG KROMPIRA

Ukoliko do sada svoje ukućene niste poslužili ovim izvrsnim specijaltetom, vreme je da tu naviku promenite. Slatki krompir je bogat vitaminima A i C, ali i bakrom. Vitamin A se nalazi u skoro svakoj kremi protiv bora. Uloga bakra >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je da poveća proizvodnju kolagena i time da koži elastičnost.

3. CVEKLA

Povrće koje možda nije toliko „grešno”, ali je zato veoma zdravo. Obiluje vitaminima A i C, ali i gvožđem, maganom i vlaknima. Svakako ćete obradovati svoje telo ukoliko je budete redovno konzumirali. Ukoliko se ukombinuje sa drugim povrćem, orašastim plodovima i začina može biti izuzetno ukusna, ali i dekorativna.

Žena

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.