5 NAČINA DA GA SAVLADATE: Šta rade žene protiv velikog penisa

Izvor: Kurir, 23.Apr.2014, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 NAČINA DA GA SAVLADATE: Šta rade žene protiv velikog penisa

Veličina penisa česta je tema u ženskim krugovima, iako se nekako u društvo uvukla izreka "Nisu bitne dimenzije, već tehnika"

Kada biste pitali žene da li bi im draže bilo da partner ima mali ili veliki penis, verujemo da bi se odlučile za ovo prvo, s obzirom da se većina žena panično boji "velikog čudovišta". Ipak, ni taj strah nije bez razloga, s obzirom na to da nije nimalo prijatno imati posla s gromadom u krevetu.

Veličina penisa česta je tema >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u ženskim krugovima, iako se nekako u društvo uvukla izreka “Nisu bitne dimenzije, već tehnika”. Ipak, čini se da će razgovori o malim, prosečnim i velikim penisima zauvek biti prisutni među damama, s obzirom da su mišljenja u velikoj meri podeljena.

Povrh svega, može se reći da su jedino iskusne dame svesne činjenice da je, baš kao i u svemu, nešto što je umereno najbolje. Međutim, nemali je broj onih koje pate što nemaju frajere s većim penisom, dok s druge strane mnoge pokušavaju da se izbore sa ogromnom "zverkom" koja ih svako veče dočekuje u krevetu. Ukoliko ste i vi jedna od njih, evo na koje sve načine možete da ublažite svoje patnje izazavane predimenzioniranom muškom alatkom.

Ne zaboravite na predigru

Ženama treba više vremena da se uzbude nego muškarcima stoga je predigra u ovom slučaju od presudne važnosti. Stvar je vrlo jednostavna – ako žena nije dovoljno napaljena, seks neće biti dobar. Predigra opušta mišiće vagine i podstiče prirodnu lubrikaciju što znatno olakšava penetraciju.

Lubrikant je vaš najbolji prijatelj

"Uložite u neki dobar i kvalitetan lubrikant jer nisu skupi, a doprineće vašem seksualnom užitku", savetuje stručnjak za seks Anabel Najt i dodaje da što je žena vlažnija, to će penetracija biti lakša i bezbolnija.

Samo polako

Od velike je važnosti da muškarac s prevelikim penisom ide polako i sporo.

"Žene uglavnom veći problem imaju kad muškarac ima predugačak penis, više nego kad ima predebeo penis", tvrdi Anabel. Tokom penetracije žena može da oseti bol što nije nimalo prijatno, zato je najvažnije da muškarac bude spor i nežan. Nema žurbe u ovakvoj situaciji.

Najbolje poze

U ovom slučaju najbolje su one seks-poze u kojima žena ima kontrolu, a jedna od njih je kad je žena gore, a muškarac dole. Na taj način žena može da kontroliše penetraciju, dubinu i brzinu. To ne znači da stalno morate da praktikujete jednu te istu pozu. Eksperimentišite i isprobajte poze koje vam najbolje odgovaraju kako bi oboje jednako uživali u seksu.

Oprezno prilikom analnog seksa

Mnogi parovi praktikuju analni seks. Kad je muškarac previše obdaren ovo može da bude poprilično bolno zbog čega Najtova savetuje još više opreznosti.

"Samo polako i nežno, pogotovo ako je prvi put. Žena mora da bude sasvim opuštena da bi uživala u dobrom analnom seksu. I zapamtite da je lubrikant obavezan kako bi bilo prijatnije", napominje Anabel.

(Net.hr)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.