На Келебији теретна возила чекају 5 сати на излазу из земље

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Nov.2022, 16:06

На Келебији теретна возила чекају 5 сати на излазу из земље

До 26. новембра изводиће се радови на одржавању зеленог појаса на обилазници око Београда, на деоници Остружница-Орловача. Фото: Танјуг/Александра Орлић Радови се најпре изводе у смеру ка Бубањ Потоку, при чему је за саобраћај затворена претицајна трака, а саобраћај се одвија >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << возном саобраћајном траком.
Након тога радови ће се изводити у смеру ка Остружници уз заузеће зауставне саобраћајне траке.
Од данас до 26. новембра у периоду од 8 до 16 часова изводиће се радови на обележавању ознака на путу на деоници петља Сурчин југ – петља Обреновац, у смеру ка Обреновцу.
За саобраћај је затворена возна саобраћајна трака у смеру ка Обреновцу и саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком.
До 27. новембра у периоду од 8 до 16 часова изводиће се радови на постављању вертикалне саобраћајне сигнализације на делу државног пута између петље Нова Пазова и петље Батајница, а у зони петље Нови Бановци, у оба смера.
У зони радова за саобраћај су затворене возна и зауставна саобраћајна трака док се саобраћај одвија претицајним саобраћајним тракама.
Од 30. новембра изводиће се радови на рехабилитацији коловоза на делу ауто-пута Е-70, на деоници Пећинци – Шимановци, у смеру ка Београду.
У зони радова за саобраћај ће бити затворена десна коловозна трака, смер ка Београду, док ће се саобраћај одвијати двосмерно левом коловозном траком, смер ка Шиду, између службених пролаза.
Продужавају се до 30. новембра радови на појачаном одржавању дела државног пута на деоници петља Ражањ – петља Појате, у смеру Ниш- Београд.
У зони радова за саобраћај је затворена лева коловозна трака, смер Ниш- Београд а саобраћај се преусмерава на десну коловозну траку на техничком службеном пролазу, где се саобраћај одвија двосмерно у десној коловозној траци и затим се поновним преусмеравањем враћа у свој редован ток.
Такође, омогућено је искључење возила на петљи Појате.
Према информацијама Управе граничне Полиције на путничким терминалима наших граничних прелаза нема задржавања возила. На теретним терминалима возила чекају 120 минута на Хоргошу, Батровцима и Шиду, а 300 минута на прелазу Келебија.
На осталим гранчним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.
Vučić: Pančevo će biti novo središte auto-puteva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Келебији теретна возила чекају 5 сати на излазу из земље се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.