Најбоље после маме: Ових 5 ствари дете учи само од тетке

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Mar.2024, 11:26

Најбоље после маме: Ових 5 ствари дете учи само од тетке

Однос између тетака и сестричина или братаница врло је посебан. Мама је мама, а тетка је тетка, она забавна особа која својим најдражим девојчицама препричава непријатне ствари о њиховим родитељима, купује сладолед иза маминих леђа, поклања најбоље поклоне, лакира нокте, води >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на најбоље излете и не грди чак ни када треба.
Тетка је и вредна животна учитељица од које свака девојчица много тога учи, а ми смо у наставку издвојили пет животних лекција које тетке преносе на своје миљенице! Фото: Pexels/Vlada Karpovich 1. Не схватај све преозбиљно Живот пред нас свакодневно поставља разне изазове, а тетка је та која своје мезимице учи да не морају све да схвате преозбиљно, да увек имају на уму ширу слику онога што је заиста најважније и да усмере своју енергију према свему позитивном што их окружује.
2. Цени мале ствари Понекад се толико фокусирамо на неке ствари да нам промичу дивне ситнице које се сваки дан догађају око нас. Тетке су те које најбоље знају да покажу како уживати у свакој срећи, па и оној најмањој. Оне нас уче да не узимамо ствари здраво за готово и да будемо захвалне за баш све добро у нашем животу.
3. Забављај се кад год можеш Живот је стресан, а понекад може бити посебно напоран. Тетке су те које и у оне најнапорније и најстресније дане знају да унесу забаву и смех и подсете нас на то колико је важно не заборавити да се забављамо.
4. Буди скромна Тетке су ту и када нас треба подсетити колико је важно с обе ноге стајати чврсто на земљи, али и имати отворено срце и ум у сваком тренутку.
5. Сваки дан је битан Тетка је та која нас учи да је сваки дан битан и да сваки дан треба ценити и искористити јер никад не знамо шта живот носи већ сутра. Живот је крхка ствар – то је нешто што ће вам рећи и ваша тетка, која ће вас научити да уживате у сваком тренутку!
Kako izvući neprijatan miris iz peškira: Trikovi koji nisu skupi i provereno deluju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Најбоље после маме: Ових 5 ствари дете учи само од тетке се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.