Облачно и хладно, понегде падавине, највиша температура до 5 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2023, 08:56

Облачно и хладно, понегде падавине, највиша температура до 5 степени

У Србији ће данас бити облачно и хладно, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Фото: Unsplash/Khamkéo Vilaysing У Војводини ће понегде бити слаба киша, а у осталим крајевима мешовите падавине – киша и снег. На планинама мање повећање, а у нижим и брдским пределима тек локално краткотрајно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << стварање мањег снежног покривача.Ветар слаб и умерен, западни и северозападни, у Бачкој, Срему и западној Србији средином дана појачан.
Најнижа температура од 0 до 3 °C, а највиша од 2 до 5 °C.
У Новом Саду ће бити облачно и хладно, повремено са сипећом кишом (росуљом) или суснежицом. Ветар слаб до умерен, западни и северозападни. Најнижа температура око 1 °C, а највиша око 4 °C.
Према прогнози за наредних седам дана, у петак ће бити облачно и хладно, још понегде са сипећом кишом (росуљом), на планинама провејавање слабог снега. У суботу се очекује умерено облачно са сунчаним интервалима и суво, а у недељу по подне са северозапада ново пролазно наоблачење с краткотрајном кишом, на северу Војводине, као и у брдско-планинским пределима са слабим пролазним снегом.
Plakati Beograd – Šolak i Đilas kao Šojić!

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Облачно и хладно, понегде падавине, највиша температура до 5 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.