Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Okt.2023, 10:06

Топ 5 вести из Србије: Отворен Прокоп, помоћ за пензионере и мамограф за Лесковац

Портал Војводина уживо доноси вам ТОП 5 вести из Србије које су обележиле претходну недељу.
После више деценијског одлагања, коначно је завршена станична зграда Прокоп. Прокоп је једна од најмодернијих станица, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << како у региону, тако и у Европи. Кроз станицу ће пролазити 300 возова сваког дана.
Током посете лесковачкој болници председника Србије, Александра Вучића, болници је додељен мамограф и најсавременија опрема.
Познат тачан датум када пензионери добијају новчану помоћ од државе. На рачуне леже 20.000 динара 30. новембра.
Министарка Танасковић: 60% посто пољопривредног извоза у Кину ослобађа се царине у првој години. Србија и Кина потписале су уговор о сарадњи и безцаринској трговини.
Нова немачка инвестиција стиже у град на Морави, а у питању је компанија ПWО СЕЕ која се бави производњом делова и опреме за моторна возила.
Mali: Er Srbija je slika i prilika napretka i uspeha naše zemlje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Топ 5 вести из Србије: Отворен Прокоп, помоћ за пензионере и мамограф за Лесковац се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.