5 савета како да искористите слободно време без телефона и друштвених мрежа

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jul.2023, 17:15

5 савета како да искористите слободно време без телефона и друштвених мрежа

Најбољи начин да искористите своје слободно време, јесте оно без телефона и друштвених мрежа. Уколико се бар на кратко одвојите од свог мобилног телефона, посветићете се више себи, хобијима, природи, али и људима око себе. Фото: Freepik/lookstudio У наставку текста представићемо вам пет >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << савета како да проведете слободно време без телефона и друштвених мрежа:
Истражите природу око вас Природа је, по мишљењу многих, најбољи лек за опуштање. Један од наших предлога је да обиђете оближњи парк, где ћете увек срести насмејане људе и децу, која се весело играју са својим другарима. Поред тога, ту је и планинарење, бициклизам или истраживање других природних атракција.
Без употребе телефона, можете се потпуно посветити лепоти природе, уживати у свежем ваздуху и миру.
Читајте књиге Сурфовање по друштвеним мрежама и све лакша доступност информација утиче на наше квалитетно слободно време. Уколико сте приметили да сте запоставили рад на себи, прави начин да се вратите томе јесте читање књига. Иако данас постоје и Е – књиге, наш савет је да се ипак латите праве књиге и жанра који вам највише одговара.
Посветите се својим хобијима Хоби је ваша прилика да радите нешто што волите и што вас испуњава. Он вам омогућава да истражујете, учите, растете и изражавате себе на јединствен начин. Без обзира на то који хоби одаберете, важно је да пронађете оно што вас инспирише и што вам доноси срећу и задовољство.
Волонтирање Један од најбољих начина да помогнете другима или вашој околини јесте волонитрање. Покушајте да искористите слободно време за волонтирање у неким хуманитарним организацијама или слично. Волонтирањем стичете нова познанства, осећај одговорности и задовољства!
Истражите своју околину Не морате ићи у другу државу да бисте се одморили и опустили. Србија је богата природом и нестварним местима, која једва чекају да их истражите. Можете истражити околину свог града, отићи на излет у природу или посетити музеј или галерију у близини. На овај начин, искористићете квалитетно своје слободно време и упознати своју околину.
Na ide vam baš najbolje na aplikacijama za upoznavanje! Slika psa može da vam pomogne!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак 5 савета како да искористите слободно време без телефона и друштвених мрежа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.