У Србији до 5. априла регистровано 2.521.017 позитивних на корона вирус

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Apr.2023, 11:41

У Србији до 5. априла регистровано 2.521.017 позитивних на корона вирус

До 5. априла у Србији је регистровано 2.521.017 позитивних случајева на корона вирус, а од ковида-19 умрло је 17.980 људи, речено је на симпозијуму „Ковид 19-три године касније“ који је организовао Институт за истраживање и развој добрих пракси а поводом Светског дана здравља. Фото: Pexels/Anna >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Shvets Оцењено је да чињеница да су у Србији само дан раније од компликација изазваних овим вирусом преминуле четири особе, показује да борба са ковидом-19 и даље траје, те да упркос тренутном утиску у јавности да је ковид-19 прошлост лекари још подносе терет ове борбе и суочавају се са последицама пандемије.
Државни секретар Министарства здравља Србије Мирсад Ђерлек је истакао да је изузетно важно да наставимо борбу против овог вируса иако је његов потенцијал мањи у односу на период када је пандемија почела и да је задовољан што струка и даље озбиљно схвата ову борбу, саопштили су организатори.
Vučić: Ponosan sam što smo sačuvali mir i povećali standard građana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији до 5. априла регистровано 2.521.017 позитивних на корона вирус се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.