Ових 5 намирница ће вам помоћи да изгубите тежину

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Maj.2023, 21:01

Ових 5 намирница ће вам помоћи да изгубите тежину

Не постоји лак начин да изгубите тежину. Фото: Pixabay/stevepb Неопходно је обратити пажњу на исхрану, више се бавити физичким активностима, а понекад ни то није довољно. Губитак тежине може бити исцрпљујући и изазован, а понекад то значи и одустајање од ствари које обожавате.
Рестриктивне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дијете су постале кључ за губитак тежине, посебно када желите да изгубите што више килограма. Исхрана богата протеинима и мало угљених хидрата је једна од њих. Ако желите да се држите ове дијете, једите ових пет намирница које ће вам помоћи да изгубите вишак килограма.
Јаја Ако желите да започнете дан храном богатом протеинима и мало угљених хидрата, обавезно укључите јаја у доручак. Јаја су изузетно богата протеинима и имају минималну количину угљених хидрата. Одлична је ствар што их можете припремити на различите начине како вам неће брзо досадити. Поред тога, јаја су једна од најздравијих намирница.
Млечни производи Млечни производи попут грчког јогурта и разних врста сирева су веома здрави. Поред тога, богати су разним другим хранљивим материјама, укључујући калцијум, витамине А и Д, калијум и магнезијум.
Семенке Бадеми, путер од кикирикија, семенке бундеве, чиа семенке, сунцокретове су веома заситне и богате протеинима. Имају мало угљених хидрата и зато су одличан избор ако желите да смршате.
Шкољке Шкољке су одличан извор протеина и имају врло мало калорија због чега су одличне за мршављење. Веома су заситне па након оброка са шкољкама нећете брзо огладнити. Поред тога, шкољке су омега-3 масне киселине и садрже велике количине одређених микронутријената, укључујући гвожђе, цинк, магнезијум и витамин Б12.
Поврће без скроба Поврће без скроба укључује броколи, спанаћ, шпаргле, печурке, карфиол, паприке и још много тога. Ово поврће је богато протеинима и има врло мало угљених хидрата, што га чини савршеном храном за мршављење, посебно за оне који су вегетаријанци. Поред тога, ово поврће има неколико здравствених предности.
Namirnice koje su izuzetno zdrave, ali nisu najbolji izbor za jutro

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ових 5 намирница ће вам помоћи да изгубите тежину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.