Привремена измена траса аутобуске линије број 5

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 13:03

Привремена измена траса аутобуске линије број 5

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, од 18. 05. до 22. 05. 2023. године привремено ће бити измењена траса аутобуске линије број 5 због радова у Авијатичарској улици. Аутобуски саобраћај одвијаће се на следећи начин: Фото: Градске инфо Смер са Темеринског пута: Од раскрснице >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Руменачког пута и Авијатичарске улице аутобуси ће саобраћати право до кружног тока, где ће се полукружно окретати и чекаће се време до следећег поласка на стајалишту „Руменачки пут/Кружни ток“ градске линије 14Б и приградских линија 41Б, 42Б, 43Б, 51А.
На измењеном делу трасе користиће се последње редовно стајалиште „Руменачки пут/Авијатичарска“ градске линије 14А и приградских линија 41А, 42А, 43А, 51Б.
Смер са Авијатичарског насеља: Аутобуси ће по реду вожње саобраћати од стајалишта „Руменачки пут/Кружни ток“. Као прво стајалиште са Авијатичарског насеља користиће се редовно стајалиште „Руменачки пут/Авијатаичарска“, одакле ће се настављати редовном трасом.
Ulice Lepe Radić, Aleksandra Adamovića i okolne bez vode do 12 sati, zbog radova

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Привремена измена траса аутобуске линије број 5 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.