Сутра сунчано, ујутру умерен и јак мраз, током дана до 5 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2023, 11:55

Сутра сунчано, ујутру умерен и јак мраз, током дана до 5 степени

У Србији ће сутра јутро бити уз умерен и јак мраз, с најнижом температуром од -14 до -6 степени, на Пештеру и до -23 степена, док ће највиша дневна температура бити од 2 до 5 степени. Фото: Градске инфо Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, у току дана биће сунчано време, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а ветар слаб, променљив.
И у Београду сутра сунчано и хладно. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од -9 до -6, а највиша око 4 степена.
РХМЗ упозорава да ће се јак јутарњи мраз задржати у Србији до суботе, 11. фебруара, уз минималну температуру од -14 до – 5, на планинама и нижу, а на Пештеру до -23 степена. Од недеље слабљење јутарњег мраза. Према изгледима времена за наредних седам дана (до петка, 17. фебруара), у суботу ујутро умерен и јак мраз, а у току дана мало до умерено облачно и суво.
У току ноћи јаче наоблачење, које ће у Војводини условити мешовите падавине (кишу и снег) уз поледицу, а у крајевима јужно од Саве и Дунава снег уз краткотрајно стварање мањег снежног покривача у нижим пределима. На планинама мање повећање висине снега.
Током дана у недељу (12.02.) снег ће падати на југу и западу Србије, док ће у осталим деловима бити суво.
Наредне седмице (13 – 17.02.) стабилно и углавном суво време са сунчаним интервалима уз слабљење јутарњег мраза и пораст дневних температура. Услова за слабе падавине биће само у уторак (14.02.) на истоку Србије и у планинским пределима.
Počelo prijavljivanje dece putem usluge eVrtić

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра сунчано, ујутру умерен и јак мраз, током дана до 5 степени се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.