Ники Хејли сакупила 5,1 милион долара за своју председничку кампању

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Apr.2023, 19:03

Ники Хејли сакупила 5,1 милион долара за своју председничку кампању

Бивша гувернерка Јужне Каролине Ники Хејли сакупила је 5,1 милион долара за своју председничку кампању, пренео је данас Блумберг позивајући се на податке Федералне изборне комисије. Фото: Танјуг/AP Photo/Meg Kinnard Наводи се да је њен изборни комитет у првом кварталу 2023. сакупио 8,3 милиона >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << долара, али да је свега 5,1 милион отишло за њену председничку кампању.
Хејли, која је радила у кабинету бившег председника САД Доналда Трампа, покренула је своју камапњу средином фебруара.
Она је добила подршку неколико великих републиканских донатора, укључујући суоснивача Хоум Депота Бернарда Маркуса, који је претходно подржао Трампа, и Ричарда Киндера из Киндер Моргана, који га није подржао.
Бивша гувернерка Јужне Каролине која је служила у кабинету Доналда Трампа, покренула је своју кампању средином фебруара.
До сада је на њу потрошила 1,1 милион долара, а, како наводи Блумберг, у април је ушла са око 4,1 милион долара у банци, што је и даље мање од 13,9 милиона долара колико Трамп има.
Сенатор из Јужне Каролине Тим Скот, који још није донео одлуку о томе да ли да и сам уђе у предизборну трку, има 21,9 милиона долара у банци.
Procurele informacije iz Pentagona – SAD zna za još četiri kineska „nadzorna balona“

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ники Хејли сакупила 5,1 милион долара за своју председничку кампању се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.