Промет на берзи 5,09 милиона динара, најтргованије акције Аеродрома Никола Тесла

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jul.2023, 16:53

Промет на берзи 5,09 милиона динара, најтргованије акције Аеродрома Никола Тесла

Трговином на Београдској берзи данас је остварен промет од 5.094.340 динара, а оба индекса, и Belex15 и Belexline бележе пад, наведено је у берзанском извештају. Фото: Pixabay/AhmadArdity Belex15 је пао за 0,05 одсто, као и Belexline – за 0,05 процента.
Добитничку листу данас предводи Аеродром „Никола Тесла“, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << чије акције су порасле за 0,73 одсто, а на другом месту је новосадски НИС са растом вредности акција од 0,57 процената.
Прво место на данашњој губитничкој листи припало је београдском Дунав осигурању пошто су акције фирме забележиле пад од 1,65 одсто.
Данас се највише трговало акцијама Аеродрома „Никола Тесла“, чијом трговином је остварен промет од 1.075.545 милиона динара, а следи новосадски Слога из Каћа са вредношћу промета од 781.460 динара.
Bajnens: Bitkoin stabilan na 27.600 evra, itirijum vredi oko 1.700 evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промет на берзи 5,09 милиона динара, најтргованије акције Аеродрома Никола Тесла се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.