САД: Просечна месечна станарина на Менхетну скочила на 5.000 евра

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jun.2023, 13:16

САД: Просечна месечна станарина на Менхетну скочила на 5.000 евра

Цена изнајмљивања станова у њујоршкој елитној четврти Менхетн је годишње порасла за 10 одсто и износи око 5.000 евра, колико је коштала просечна месечна станарина у мају. Фото: Танјуг/AP Photo/Patrick Sison Станарине на Менхетну обарају све рекорде трећи месец заредом и неће скоро пасти, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << преноси Си-Ен-Ен.
Медијална кирија на Менхетну је у мају била на нивоу од 4.100 евра.
Једнособни стан на Менхетну се у мају изнајмљивао за скоро 4.000 евра месечно, тачније 3.984 евра. За двособни стан су станари морали да издвоје 5.000 евра, за осам одсто више него претходне године.
Гарсоњера је била нешто повољнија опција, па је цена за њу износила „само“ 3.000 евра месечно, што је за 7,6 одсто више него у мају прошле године. „Цене изнајмљивања станова би могла да обори једино економска рецесија“, сматра Џонатан Милер, шеф консултанстске компаније Милер Самјуел, Џонатан Милер.
Video snimci Njujorka koji je obavijen dimom slični onima sa Marsa (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак САД: Просечна месечна станарина на Менхетну скочила на 5.000 евра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.