Дарманен најавио распоређивање 45.000 полицајаца и жандарма током ноћи

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 19:36

Дарманен најавио распоређивање 45.000 полицајаца и жандарма током ноћи

Француски министар унутрашњих послова Жералд Дарманен најавио је да ће током ноћи широм земље бити распоређено 45.000 полицајаца и жандарма. Фото: Танјуг/AP Photo/Christophe Ena Дарманен је на безбедносном састанку данас по подне одлучио да, као и претходна два дана, буде распоређено 45.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << полицајаца и жандарма широм Француске, објавила је телевизија БФМ.
Министар унутрашњих послова је током састанка поновио упутства за одлучност и затражио да се хапшења изврше што је пре могуће.
Градоначелник Нантера, Патрик Жари, затражио је од становника тог париског предграђа да пренесу позив породице убијеног 17-годишњег тинејџера да се прекине насиље и смири ситуација.
Бака убијеног тинејџера Нахела позвала је на прекид насиља и смиривање ситуације.
Она је рекла да изгредници користе убиство њеног унука као „изговор“ за насиље и нереде.
„Нека не разбијају школе, нека не разбијају аутобусе“, рекла је 70-годишња Нахелова бака. Она је навела да је уморна.
„Готово је, за моју кћерку више нема живота“, рекла је она после смрти унука.
И Нахелова мајка, идентификована као Мунија М, рекла је телевизији Франс 5 да је љута на полицајца који је убио њеног сина, али не и на полицију.
„Видео је малог клинца арапског изгледа, хтео је да му одузме живот“, казала је она.
Мунија М. је истакла да „полицајац не може узети пиштољ и пуцати на нашу децу, одузимати животе нашој деци“.
Широм Француске трају нереди од уторка, када је полицајац пуцао и убио 17-годишњака који, како је наведено, није зауставио аутомобил.
Šef CIA bio u Ukrajini pre pobune „Vagnera“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дарманен најавио распоређивање 45.000 полицајаца и жандарма током ноћи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.